Gå til innhold Globalmeny Forsiden

Vang SFO

Publisert: 10.03.2016 13:25

Høstferieaktiviteter

I høstferien hadde vi ulike aktiviteter som brodering, kortlaging, gym, perling mm. Vi gikk også en tur til Løvstads sanseløype som ligger rett bak Esso på Bredsand. Løvstad hadde tent opp i lavvoen til vi kom, så det var varmt og godt. Utrolig bra service syntes vi.

Selve løypa der består av mange stier med ulike ting på veien vi kan ta på, lukte på og føle. Det henger et utrolig fint klokkespill i trærne som barna kunne spille på og mye annet flott. Inne i lavvoen fikk vi grillet pølser, slik at magen fikk litt mat etter en times gåtur. Barna var kjempeflinke! Vi hadde en flott ferieuke, og vil gjerne sende en takk til Løvstad for lånet av sanseløypa.

    

Nytt i år!

I skoleåret 2010/2011 har vi morgenåpning fra 07.00 hver dag, mot tidligere 07.15. Morgenåpningen har altså blitt utvidet med et kvarter i forhold til tidligere. Av aktiviteter dette året vil det være ulike  hobbyaktiviteter 2 dager i uken, brodering 1 dag i uka og en ute/turgruppe 1 dag i uka. Noen ganger kan aktivitetene falle ut hvis det er mye sykdom blant personalet eller det av andre årsaker ikke lar seg gjennomføre. Men vi håper at barna i løpet av uka kan "smake på" andre aktiviteter som ikke tilbys hver dag. Aktivitetene er frivillige og barnet velger selv hva de vil delta på.

Vi ønsker alle velkomne til et nytt og spennende skoleår!


Vinteraktiviteter
Det har vært mye snø aktiviteter på SFO nå når snøen ligger her. Mange barn har med seg ski og er aktive ute. I januar hadde vi også en snø aktivitetsdag med skifotball, hoppkonkurranse, langrenn og aking. Nedenfor kan du se bilder fra noen av aktivitetene den dagen.


Sommerminner fra Vang SFO
Da er nok en sommer over og skolen og hverdagen er i gang igjen. Vi har kost oss med mange aktiviteter i sommer. En dag hadde vi besøk av de andre skolefritidsordningene i Rygge. Vi hadde poster rundt i skogen som alle løste, og til slutt var det mat og lek oppe ved lavvoen. Det var en flott dag med masse aktivitet, og vi ble kjent med andre barn og voksne på andre skolefritidsordniger i Rygge.

Vi har vært på Evje og spilt golf, vært på skogs- og blåbærturer, hatt mange ulike hobbyaktiviteter og vært mase ute og lekt. Høl i hatten har vært spesielt populært i sommer. Nedenfor kan du se bilder fra noe av det vi har kost oss med i sommer.

Rygge kommune Larkollveien 9 1570 Dilling Kommunenr 0136
Tlf: +47 69 26 43 00 Faks: +47 69 26 43 01 E-post: postmottak@rygge.kommune.no
Org.nr.: 959 272 492 Kontonr.: 1503 37 49888
Webredaktør: Britt-Unni Baggerød Ansvarlig redaktør: Rådmann Ivar Nævra Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS